Jouw verloskundige, huisarts of gynaecoloog heeft je gevraagd om ZwangerWijzer in te vullen. Zij vragen dit omdat zij hun begeleiding zo goed mogelijk op jouw persoonlijke situatie willen afstemmen. De samenvatting van jouw antwoorden uit ZwangerWijzer (mijn resultaten) worden niet automatisch naar je zorgverlener verstuurd, dit bepaal je zelf. Als je dat wilt, kun je de samenvatting van de antwoorden (resultaat pagina) zelf meenemen naar je zorgverlener.

Voordat je naar resultaten gaat willen we je wat vragen.

Onderzoek

Om de geboortezorg in Nederland verder te verbeteren vragen wij nu aan je of je, al dan niet toestemming geeft, om de antwoorden uit ZwangerWijzer te gebruiken voor verder onderzoek. Op die manier zou je dan ook zelf kunnen bijdragen aan een betere zorg voor moeder en kind.

Voor de deelname aan het onderzoek vragen wij je om een keuze te maken tussen het geven van toestemming voor het gebruik van jouw antwoorden uit ZwangerWijzer samen met tot jouw herleidbare persoons gegevens (niet-anoniem)   of zonder tot jouw herleidbare persoonsgegevens (anoniem)  

Toestemming voor deelname aan onderzoek 

Ik geef toestemming om mijn antwoorden uit ZwangerWijzer en herleidbare persoonsgegevens (niet-anoniem) te gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek

Ik geef toestemming om mijn antwoorden uit ZwangerWijzer zonder herleidbare persoonsgegevens (anoniem) te gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek

Uiteraard kun je ook besluiten om geen enkele toestemming te geven voor deelname aan het onderzoek, dat heeft geen enkel gevolg voor de zorg die je van jouw verloskundige, huisarts of gynaecoloog krijgt.

Toestemmingsformulier

Aanvullende vragen

Wat is je geboortedatum

Wat is je postcode

Bij welke verloskundige of huisartsen praktijk of in welk ziekenhuis ben je nu onder controle?

Ben je nu zwanger?

Op welke datum ben je dan uitgerekend?

Ben je eerder bevallen?

Op welke datum is je jongste kind geboren?

Waar is je jongste kind geboren?

Geef hier de naam of andere plaats in

Heel hartelijk dank voor het invullen van deze vragen!